Nieuwe sponsor: Antea Group

Antea Group is schooljaar 2020-2021 sponsor van studievereniging Hallieu.

Over Antea Group Nederland

Wij leven met z’n allen in een prachtig en goed georganiseerd land en dat willen wij graag zo houden. Beter nog, wij willen onze leefomgeving mooier, gezonder en bereikbaarder maken dan die al is. Voor onszelf, maar zeker ook voor de generaties na ons.

Een goed plan voor vandaag én morgen

Zie hier de uitdaging: onze steden groeien dicht. De druk op onze infrastructuur en industrieën neemt toe, het klimaat verandert. En ja, wij willen concurrerend zijn, maar hechten ook waarde aan gezondheid en veiligheid. Dit betekent dat, in een land waar elke vierkante meter telt, over elke ontwikkeling en elk plan goed moet worden nagedacht.

Voor grote en kleine vragen

Dit is wat Antea Group voor opdrachtgevers doet: duurzame oplossingen voor onze leefomgeving ontwikkelen. Wij onderzoeken, ontwerpen, rekenen, organiseren en zijn betrokken bij de uitvoering van projecten. Dit kan de inpassing van een brug, weg of natuurgebied zijn. Maar net zo goed een concept om een woonwijk klimaatneutraal te maken. Of om ruimte te geven aan industrie, met oog voor milieu en veiligheid.

Ingenieurs met karakter

Zeventig jaar geleden begonnen wij in Friesland als tweemansbedrijfje. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot het thuis van 1500 trotse ingenieurs. Je vindt bij ons de allerbeste vakspecialisten van Nederland. Maar ook mensen die complexe projecten verder weten te brengen. Wat ons kenmerkt is onze no-nonsense mentaliteit. Wij zeggen wat wij doen én doen wat wij zeggen. Een partner die onafhankelijk en deskundig is en altijd werkt met respect voor mens en omgeving.

Ondernemend

Vanuit welk perspectief klanten ook met ons werken, ze mogen van ons verwachten dat wij ondernemerschap tonen. Dat we met hart en ziel aan elk vraagstuk werken. Wij zijn betrokken, denken kritisch mee en verrassen met onze oplossingen. Ons uitgangspunt: niet vastroesten in gebaande paden, maar altijd zoeken naar andere oplossingen, innovatieve ideeën of een efficiëntere methode.

De mens centraal

Bij een ingenieurs- en adviesbureau is de link met techniek snel gelegd. Maar alles wat wij doen, begint bij de mens. Dit dragen we elke dag uit. Aan de manier waarop we met elkaar omgaan: medewerkers onderling, met opdrachtgevers en kennispartners. Wij gaan voor samenwerking en duurzame relaties. En in onze oplossingen staan maatschappelijke belangen, milieu en de wensen van de eindgebruiker altijd centraal.   

Ontwikkeling

Wij nemen het voortouw in de zoektocht naar nieuwe antwoorden. Door volop te investeren in de ontwikkeling van mensen; door ruimte te geven aan kansrijke nieuwe ideeën. Zo zorgen onze data- en sensorinnovaties er nu al voor dat steden en infrastructuur beter en slimmer functioneren. Maar wij werken ook aan toepassingen zoals 3D-printen, virtual reality en parametrisch ontwerpen. En door te investeren in dronetechniek en vliegende auto’s dragen we vandaag al bij aan de mobiliteit van morgen.

Overal waar we komen, zetten wij onze kennis, ervaring en ons innovatief vermogen in om te bouwen aan een land dat mooi, veilig en duurzaam is. Waar voor iedereen ruimte is om te wonen, te werken en te recreëren. Een land dat wij met een gerust hart kunnen doorgeven.

Antea Group

Understanding today, improving tomorrow

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.