Sponsoren

Studievereniging Hallieu is constant op zoek naar nieuwe sponsoren en bedrijven om mee samen te werken.

Heeft u interesse om een sponsor van Studievereniging Hallieu te worden, of wilt u graag een evenement organiseren in samenwerking met Studievereniging Hallieu? Vul het Contactformulier in of stuur een e-mail naar pr-commissie.hallieu@hvhl.nl, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!


Antea Group

Antea Group is het thuis van 1500 trotse ingenieurs en adviseurs. Samen bouwen wij elke dag aan een veilige, gezonde en toekomstbestendige leefomgeving. Je vindt bij ons de allerbeste vakspecialisten van Nederland, maar ook innovatieve oplossingen op het gebied van data, sensoring en IT. Hiermee dragen wij bij aan de ontwikkeling van infra, woonwijken of waterwerken. Maar ook aan vraagstukken rondom klimaatadaptatie, energietransitie en de vervangingsopgave. Van onderzoek tot ontwerp, van realisatie tot beheer: voor elke opgave brengen wij de juiste kennis aan tafel. Wij denken kritisch mee en altijd vanuit de mindset om samen voor het beste resultaat te gaan. Op deze manier anticiperen wij op de vragen van vandaag en de oplossingen voor morgen. Al bijna 70 jaar.

Voor meer informatie, zie https://anteagroup.nl/


Kenonz

Kenonz is een innovatief detacheringsbedrijf dat de carrière-ontwikkeling van haar medewerkers hoog in het vaandel heeft staan. Onze opdrachtgevers zijn met name gemeentelijke overheden. Zij zijn mede verantwoordelijk voor een duurzame invulling van onze leefomgeving, waarbij de zorg voor het milieu van groot belang is. En juist hierin kunnen milieukundigen een grote rol spelen. Onze professionals zijn breed inzetbaar op het gebied van milieukunde, duurzaamheid, energietransitie en de circulaire economie. Wij vinden het belangrijk om als sponsor verbonden te zijn aan Hallieu en gaan werken aan een leuke en leerzame samenwerking!

Voor meer informatie, zie https://www.kenonz.nl/


Xstate

Xstate is hét detacheringsbureau op het gebied van duurzaam, jong talent. De traineeship van Xstate biedt aanstormend talent namelijk de kans om zichzelf verder te ontwikkelen; je gaat aan de slag op toffe, uitdagende projecten gericht op het creëren van een duurzame leefomgeving. Daarmee help je Nederland meteen een stukje duurzamer te maken!

Maar hoe ziet de traineeship eruit? Samen met de Bestuursacademie Nederland heeft Xstate de unieke vakinhoudelijke opleiding ‘’Duurzame Ontwikkeling’’ ontwikkeld. Je volgt 1x per maand een les gegeven door erkende professionals uit het werkveld. Er wordt ingegaan op verschillende vakgebieden zoals; klimaatadaptatie, omgevingswet, energietransitie en nog veel meer. Tijdens het traineeship ga je als trainee duurzame ontwikkeling projecten uitvoeren binnen het brede werkveld van het ruimtelijke domein en duurzaamheid. Daarnaast is persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk. Tijdens de Xstate dagen ga je dieper in op je competentieontwikkeling zoals persoonlijk leiderschap, timemanagement, het creëren van een politieke antenne of verandermanagement. Tijdens de traineeship kun je dus je opgedane kennis direct toepassen in de praktijk en werk je tegelijkertijd aan je eigen persoonlijke skills.

Tevens krijg je bij Xstate direct een vast contract, waardoor jij je volledig kan gaan richten op je werk en opleiding. Benieuwd naar welke mogelijkheden er allemaal voor jou zijn? Neem dan snel contact met Xstate op of bezoek de website!

Voor meer informatie, zie https://www.xstate.nl/


BMD Advies

Voor welke uitdaging staat jouw bedrijf?

Werken aan Quality, Health, Safety, Environment (QHSE) binnen je organisatie is uitdagend. Wet- en regelgeving en eisen uit de markt veranderen snel. BMD Advies heeft de expertises in huis om een bedrijf verder te brengen.

Onze specialisten ondersteunen binnen onze expertises op basis van een duurzame samenwerking en staan klaar om met uitdagingen aan de slag te gaan. We leren de processen en uitdagingen kennen en denken mee op alle niveaus.

Van digitaal gemak tot volledige strategische ondersteuning met je eigen ‘QHSE-collega of QHSE-team buiten de deur’.


ECO-job

Wij helpen je bij het vinden van een nieuwe uitdaging!

ECO-job is het specialistische bemiddelingsbureau voor vacatures en personeel in de milieusector. Wij helpen bij het vinden van jouw ideale baan. Onze landelijke aanpak, goede kennis van de milieumarkt en ons uitgebreide aanbod in vacaturesmaken maken ons hét vertrekpunt voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe carrièrestap in de milieubranche. ECO-job bemiddelt in vaste en tijdelijke banen. Dit doen we op basis van uitzenden, detacheren, werving en selectie, interim en payroll. Schrijf je vandaag nog in op ecojob.nl Dan gaan wij graag voor jou aan de slag met het vinden van interessante functie

Voor meer informatie, zie https://www.ecojob.nl/


Professional Partners

Dit is wat we doen:

Professional Partners is niet zomaar een detacheerder. Wij halen echt alles uit de kast om ervoor te zorgen dat onze professionals op de plek terechtkomen die het best bij ze past, en dat onze opdrachtgevers het juiste talent en ervaring krijgen die ze vragen.

Detachering

Detachering en interim opdrachten op alle niveaus binnen de publieke sector.

Traineeships

Talent ontdekken, opleiden en begeleiden tot ervaren professionals. Wil je graag aan de slag als toezichthouder, vergunningsverlener of jurist? Start met het traineeship Milieu!

Opleiden

Professional Partners Academy biedt een breed aanbod van traineeships, masterclasses en trainingen.

Advies

Antwoorden op vraagstukken in de publieke sector, maar dan altijd datagedreven en met een bestendige blik op de toekomst.

Professional Partners maakt er werk van.

Alles uit de kast halen voor onze kandidaten? Dat is wat wij bij Professional Partners doen. Door wensen te bespreken, op te leiden en te begeleiden zorgen wij ervoor dat talent en ervaring op de juiste plek terecht komen. En we blijven dat gesprek voeren. Dat doen we met professionals én met opdrachtgevers.


VVM

De VVM is hét netwerk van milieuprofessionals. Inspirerend en handig. Duurzame denkers en doeners ontmoeten elkaar binnen de vereniging. Je legt makkelijk contact met de ruim 1300 leden. Nuttig als je zoekt naar een stage of baan. Interessant want als student kun je gratis naar bijvoorbeeld een klimaatcongres of -café over natuurinclusieve landschapsinrichting.

De vereniging heeft zo’n 20 secties rond thema’s als biodiversiteit, bodem en landgebruik en water. Speciaal voor studenten en starters is er de sectie Jong.

Voor 20 euro per jaar ben je lid met de actiecode: HallieuVVM. Aanmelden en meer info over de voordelen: https://vvm.info/student (code alleen geldig voor Hallieu-leden). Of informeer bij onze VVM-ambassadeur.

Voor meer informatie over VVM, zie https://www.vvm.info/.


In samenwerking met:

Underdark

Underdark is een bedrijf met 25 jaar ervaring in ICT. Underdark ontwikkelt, controleert, ontdekt en bouwt aan nieuwe en oude software, hardware en electronica om zo nieuwe mogelijkheden te scheppen.
Underdark zorgt er voor dat de Hallieu website goed blijft werken om mensen en bedrijven goed te kunnen bereiken.


WAC Waterapplicatie centrum Leeuwarden

Het Waterapplicatiecentrum (WAC) is een volledig ingericht centrum waarin bedrijven, kennisinstellingen en overige organisaties experimenten op watertechnologiegebied uit kunnen (laten) voeren. Het WAC is gevestigd op de WaterCampus in Leeuwarden.
Het WAC sponsort Studievereniging Hallieu elk jaar met de jaarafsluiting!
http://www.waterapplicatiecentrum.nl/


CEW Centre of Expertise Water Technology

Hét centrum voor toegepast onderzoek op het gebied van watertechnologie. Samen met Studievereniging Hallieu organiseert CEW jaarlijks een evenement voor de leden van Studievereniging Hallieu en andere geïnteresseerden, helemaal gefocust op watertechnologie! Ook staat CEW op de officiële truien van Studievereniging Hallieu.
http://www.cew-leeuwarden.nl/


Bar Sybs

Sybs is Sybs. Al jaren lang, maar dan ook echt jaren lang, is Bar Sybs een begrip in Leeuwarden en verre omstreken. Doordeweeks of in het weekend, op vrijdagmiddag of op zaterdagnacht, gezelligheid kent geen tijd in Bar Sybs.
Studievereniging Hallieu en Bar Sybs organiseren elke schoolperiode een feest, die altijd weer een groot succes blijkt te zijn! Ook staat Bar Sybs op de officiële truien van Studievereniging Hallieu.


Hogeschool Van Hall Larenstein

Bijdragen aan een duurzame wereld? Kies voor een studie bij Van Hall Larenstein! Unieke hbo opleidingen met thema’s als voeding, dieren, water, natuur en business.
www.hvhl.nl/


Milieukunde aan Hogeschool Van Hall Larenstein

Studie (Bachelor of Science) over milieu, duurzaamheid en klimaat, bij Van Hall Larenstein in Leeuwarden.
https://www.hvhl.nl/Milieukunde