Sponsoren

Studievereniging Hallieu is constant op zoek naar nieuwe sponsoren en bedrijven om mee samen te werken.

Heeft u interesse om een sponsor van Studievereniging Hallieu te worden, of wilt u graag een evenement organiseren in samenwerking met Studievereniging Hallieu? Vul het Contactformulier in of stuur een e-mail naar pr-commissie.hallieu@hvhl.nl, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!


Antea Group

Antea Group is het thuis van 1500 trotse ingenieurs en adviseurs. Samen bouwen wij elke dag aan een veilige, gezonde en toekomstbestendige leefomgeving. Je vindt bij ons de allerbeste vakspecialisten van Nederland, maar ook innovatieve oplossingen op het gebied van data, sensoring en IT. Hiermee dragen wij bij aan de ontwikkeling van infra, woonwijken of waterwerken. Maar ook aan vraagstukken rondom klimaatadaptatie, energietransitie en de vervangingsopgave. Van onderzoek tot ontwerp, van realisatie tot beheer: voor elke opgave brengen wij de juiste kennis aan tafel. Wij denken kritisch mee en altijd vanuit de mindset om samen voor het beste resultaat te gaan. Op deze manier anticiperen wij op de vragen van vandaag en de oplossingen voor morgen. Al bijna 70 jaar.

Voor meer informatie, zie https://anteagroup.nl/


Kenonz

Gaan we samen het avontuur aan?

Geef je carrière een kick-start met het Kenonz Traineeship. Grenzen verleggen, leren door te doen, vallen en weer opstaan, alles uit jezelf halen en het belangrijkste; plezier hebben in wat je doet. Dat is het Kenonz Traineeship.

In 2013 begon Kenonz met drie bureaus in de schuur van onze eigenaar Gouke. Inmiddels al 10 jaar een begrip bij de Nederlandse overheid!

Kenonz Detachering heeft meer dan 200 publieke opdrachtgevers zoals gemeenten, provincies, waterschappen, veiligheidsregio’s, omgevingsdiensten en de Rijksoverheid. We detacheren onze professionals, die verspreid zijn over het hele land, bij onze opdrachtgevers. Maar we zijn nog veel meer. Niet alleen op professioneel vlak leren we elkaar graag goed kennen. Samen sporten, borrelen, ontspannen doen we ook graag. Bij Kenonz kom je terecht in een hecht team van collega’s. We lopen graag voorop, zijn ambitieus, betrokken bij elkaar en serieus in wat we doen. Pas jij hier perfect tussen? Dat komt goed uit. We zijn namelijk doorlopend op zoek naar talentvolle starters zoals jij!

Dit is jouw kans om je bij dit netwerk aan te sluiten! Ons traineeship is een uniek traject om jou als talent verder te ontwikkelen. Altijd vanuit de gedachte: persoonlijk, betrouwbaar en met ‘wille’ (werkplezier). Denk hierbij ook zeker aan bedrijfsuitjes, legendarische feestjes, uitstekende arbeidsvoorwaarden, een actieve vakgroep en een netwerk voor het leven!

Ons traineeship in het kort:

💸 Traineeship salaris €2.300,- tot €3.200,- op basis van 40 uur

🔗 Toegang tot een professioneel netwerk met meer dan 500 enthousiaste collega’s 

🚗 Leaseauto met tankpas of volledige OV-vergoeding

🏆 Expert in jouw vakgebied door het traineeship

🤝 Persoonlijk, betrouwbaar en met ‘wille’ (werkplezier)!

🌱 Bewust; vooroplopers in het verduurzamen van NL met ons eigen label

Jouw nieuwe avontuur begint hier ➡️ https://www.kenonz.nl/diensten/traineeship/


Arcadis

Arcadis is wereldwijd toonaangevend als duurzaam ontwerp- ingenieurs en adviesbureau voor de natuurlijke en gebouwde omgeving. Wij zijn met meer dan 33.000 werknemers in meer dan 70 landen toegewijd aan Improving Quality of Life. We bieden duurzame oplossingen aan onze klanten en leveren daarvoor ontwerp-, advies- ingenieurs-, project- en managementdiensten.

Duurzaamheid en een positieve impact

Met duurzaamheid als kernpunt bij alles wat wij doen, streven wij naar een maximale impact om de kwaliteit van leven te verbeteren. De oplossingen die we ontwikkelen zijn gericht op belangrijke maatschappelijke uitdagingen rondom Resilience, Places and Mobility. Als bedrijf willen we onze impact maximaliseren door de kracht van technologie en data te gebruiken om oplossingen te ontwikkelen voor de wereldwijde uitdagingen van vandaag en morgen. Daarbij richten we ons op een betere benutting van hulpbronnen, bescherming van ons milieu en de ontwikkeling van transportoplossingen en het creëren van plaatsen waar we prettig kunnen werken en leven.

Word ook een Arcadiaan Waar je ook werkt, wat je ook doet, als Arcadiaan draag jij bij aan onze missie ‘Improving quality of life’. Dat is wat ons verbindt en inspireert. We geven de toekomst vorm vanuit verschillende perspectieven en bouwen aan duurzame relaties. Samen willen we onze wereld verbeteren. Met vijf kernwaarden bouwen we aan onze Arcadis cultuur: People First, Integriteit, Klantsucces, Samenwerking en Duurzaamheid. Kenmerkend voor onze cultuur zijn inclusiviteit, diversiteit en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Op deze onderwerpen voeren we verschillende activiteiten uit. Arcadis biedt jou de kans om praktijkervaring op te doen in vorm van een stage, afstudeeropdracht of starterspositie. Arcadis biedt jou een functie met veel vrijheid om je werk zelfstandig in te vullen binnen een ambitieus en gedreven team. Daarnaast werk je regelmatig samen met collega’s van andere disciplines. Verder streven we naar flexibiliteit, wat betekent dat je je werk flexibel mag indelen op verschillende locaties en werktijden. Daarnaast leer je collega’s beter kennen door deel te nemen aan activiteiten van bijvoorbeeld de actieve jongerenvereniging The Young Part. Veel stagiairs/afstudeerders groeien daarnaast door naar een junior positie en leren bij Arcadis betekent dat je een stagevergoeding krijgt.

Carrièremogelijkheden

Ieder jaar kiezen zo’n 200 stagiaires en 150 starters voor Arcadis. Wil je ook meer te weten komen over Arcadis? Bekijk onze carrièrepagina om onze nieuwste stage en startersvacatures te bekijken, of onze website voor meer informatie over Arcadis.


VVM

De VVM is hét netwerk van milieuprofessionals. Inspirerend en handig. Duurzame denkers en doeners ontmoeten elkaar binnen de vereniging. Je legt makkelijk contact met de ongeveer 1250 leden. Nuttig als je zoekt naar een stage of baan. VVM werkt met mentoren, bevlogen leden die graag met je meedenken over je toekomstige loopbaan. Als student kun je bij VVM gratis naar bijvoorbeeld een congres over planeetrechtvaardig handelen of café over natuurinclusieve landschapsinrichting.

De vereniging heeft zo’n 20 secties rond thema’s als klimaat en energie, bodem en landgebruik en water. Speciaal voor studenten en starters is er de sectie Jong.

Voor 15 euro per jaar ben je lid. Je kunt dan gratis naar alle bijeenkomsten en tijdschrift Milieu en tijdschrift Landschap kosteloos digitaal lezen. Aanmelden en meer info over de voordelen: https://vvm.info/student


In samenwerking met:

Underdark

Underdark is een bedrijf met 25 jaar ervaring in ICT. Underdark ontwikkelt, controleert, ontdekt en bouwt aan nieuwe en oude software, hardware en electronica om zo nieuwe mogelijkheden te scheppen.
Underdark zorgt er voor dat de Hallieu website goed blijft werken om mensen en bedrijven goed te kunnen bereiken.


WAC Waterapplicatie centrum Leeuwarden

Het Waterapplicatiecentrum (WAC) is een volledig ingericht centrum waarin bedrijven, kennisinstellingen en overige organisaties experimenten op watertechnologiegebied uit kunnen (laten) voeren. Het WAC is gevestigd op de WaterCampus in Leeuwarden.
Het WAC sponsort Studievereniging Hallieu elk jaar met de jaarafsluiting!
http://www.waterapplicatiecentrum.nl/


CEW Centre of Expertise Water Technology

Hét centrum voor toegepast onderzoek op het gebied van watertechnologie. Samen met Studievereniging Hallieu organiseert CEW jaarlijks een evenement voor de leden van Studievereniging Hallieu en andere geïnteresseerden, helemaal gefocust op watertechnologie! Ook staat CEW op de officiële truien van Studievereniging Hallieu.
http://www.cew-leeuwarden.nl/


Bar Sybs

Sybs is Sybs. Al jaren lang, maar dan ook echt jaren lang, is Bar Sybs een begrip in Leeuwarden en verre omstreken. Doordeweeks of in het weekend, op vrijdagmiddag of op zaterdagnacht, gezelligheid kent geen tijd in Bar Sybs.
Studievereniging Hallieu en Bar Sybs organiseren elke schoolperiode een feest, die altijd weer een groot succes blijkt te zijn! Ook staat Bar Sybs op de officiële truien van Studievereniging Hallieu.


Hogeschool Van Hall Larenstein

Bijdragen aan een duurzame wereld? Kies voor een studie bij Van Hall Larenstein! Unieke hbo opleidingen met thema’s als voeding, dieren, water, natuur en business.
www.hvhl.nl/


Milieukunde aan Hogeschool Van Hall Larenstein

Studie (Bachelor of Science) over milieu, duurzaamheid en klimaat, bij Van Hall Larenstein in Leeuwarden.
https://www.hvhl.nl/Milieukunde