Sponsoren

Studievereniging Hallieu is constant op zoek naar nieuwe sponsoren en bedrijven om mee samen te werken.

Heeft u interesse om een sponsor van Studievereniging Hallieu te worden, of wilt u graag een evenement organiseren in samenwerking met Studievereniging Hallieu? Vul het Contactformulier in of stuur een email naar pr-commissie.hallieu@hvhl.nl, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!


Kenonz

Kenonz is een innovatief detacheringsbedrijf dat de carrière-ontwikkeling van haar medewerkers hoog in het vaandel heeft staan. Onze opdrachtgevers zijn met name gemeentelijke overheden. Zij zijn mede verantwoordelijk voor een duurzame invulling van onze leefomgeving, waarbij de zorg voor het milieu van groot belang is. En juist hierin kunnen milieukundigen een grote rol spelen. Onze professionals zijn breed inzetbaar op het gebied van milieukunde, duurzaamheid, energietransitie en de circulaire economie. Wij vinden het belangrijk om als sponsor verbonden te zijn aan Hallieu en gaan werken aan een leuke en leerzame samenwerking! https://www.kenonz.nl/


ECO-job

ECO-job is het specialistische bemiddelingsbureau voor vacatures en personeel in de milieubranche. Met onze kennis van de arbeidsmarkt, de milieubranche en ons uitgebreide netwerk helpen wij je graag bij het vinden van de milieu baan die aansluit bij jouw wensen en behoeftes. 
ECO-job is actief in verschillende werkvelden, zoals bodem, vergunningverlening, handhaving, milieumanagement, ecologie, duurzaamheid, energie, lucht, geluid, ruimtelijke ordening, milieurecht, veiligheid en veldwerk. 
ECO-job “maakt werk van ambitie”.
www.ecojob.nl.


In samenwerking met:

Underdark

Underdark is een bedrijf met 25 jaar ervaring in ICT. Underdark ontwikkelt, controleert, ontdekt en bouwt aan nieuwe en oude software, hardware en electronica om zo nieuwe mogelijkheden te scheppen.
Underdark zorgt er voor dat de Hallieu website goed blijft werken om mensen en bedrijven goed te kunnen bereiken.


WAC Waterapplicatie centrum Leeuwarden

Het Waterapplicatiecentrum (WAC) is een volledig ingericht centrum waarin bedrijven, kennisinstellingen en overige organisaties experimenten op watertechnologiegebied uit kunnen (laten) voeren. Het WAC is gevestigd op de WaterCampus in Leeuwarden.
Het WAC sponsort Studievereniging Hallieu elk jaar met de jaarafsluiting!
http://www.waterapplicatiecentrum.nl/


Antea Group

Antea Group is een internationaal advies- en ingenieursbureau; gespecialiseerd in full-service oplossingen op het gebied van milieu, infrastructuur, stedenbouw en water.
Samen met Studievereniging Hallieu organiseert Antea Group jaarlijks een evenement voor de leden van Studievereniging Hallieu en andere geïnteresseerden!
www.anteagroup.nl/nl


CEW Centre of Expertise Water Technology

Hét centrum voor toegepast onderzoek op het gebied van watertechnologie. Samen met Studievereniging Hallieu organiseert CEW jaarlijks een evenement voor de leden van Studievereniging Hallieu en andere geïnteresseerden, helemaal gefocust op watertechnologie! Ook staat CEW op de officiële truien van Studievereniging Hallieu.
http://www.cew-leeuwarden.nl/


Bar Sybs

Sybs is Sybs. Al jaren lang, maar dan ook echt jaren lang, is Bar Sybs een begrip in Leeuwarden en verre omstreken. Doordeweeks of in het weekend, op vrijdagmiddag of op zaterdagnacht, gezelligheid kent geen tijd in Bar Sybs.
Studievereniging Hallieu en Bar Sybs organiseren elke schoolperiode een feest, die altijd weer een groot succes blijkt te zijn! Ook staat Bar Sybs op de officiële truien van Studievereniging Hallieu.


Hogeschool Van Hall Larenstein

Bijdragen aan een duurzame wereld? Kies voor een studie bij Van Hall Larenstein! Unieke hbo opleidingen met thema’s als voeding, dieren, water, natuur en business.
www.hvhl.nl/


Milieukunde aan Hogeschool Van Hall Larenstein

Studie (Bachelor of Science) over milieu, duurzaamheid en klimaat, bij Van Hall Larenstein in Leeuwarden.
https://www.hvhl.nl/Milieukunde