Hallieu merchandise

De Hallieutrui

De iconische groene Hallieutrui. Als je ‘m niet kent dan ben je nog nooit op het Van Hall geweest. Als ware bakens lopen trotse Hallieuleden rond in deze duurzaam geproduceerde trui. 100% biologisch Fairtrade katoen en gemaakt met windenergie. Dubbel groen dus. Zo kan je zonder schuldgevoel je studievereniging en haar sponsors die op de mauw bedrukt staan steunen. Jij loopt er warmpjes bij terwijl je vanuit je ooghoeken de jaloerse blikken opmerkt.

De trui kennen we in de maten S / M / L / XL. Ze kosten €35,00 voor leden en €40,00 voor niet-leden. Je kan ze bemachtigen via het onderstaande bestelformulier:

De Hallieumok

Daar zit je dan met je warme Hallieutrui op de bank. Dan bedenk je je opeens: “Waar ga ik nou mijn warme drankje uit drinken?”. Wij hebben deze vraag onszelf ook gesteld. Er is natuurlijk geen andere oplossing dan de Hallieumok! Een prachtige keramische mok met dat herkenbare logo waarin je al je favoriete vloeistoffen kan laten rusten. Voor maar €4,00 voor leden of €4,50 voor niet-leden. klein prijsje, groot plezier. Dus, genoeg gelezen, bestel ‘m vlug! 

De Hallieusokken

De nieuwe hype op Footfinder: Hallieusokken. Deze prachtige witte sokken zijn bedrukt met dat iconische Hallieu logo. Ze laten zelfs de vetste slippers, sandalen of sneakers verbleken wanneer je deze sokken aan hebt. Pas op: je kan worden gezien als een lustobject met deze sokken om je voeten. Durf jij dat risico aan dan kan je ze hieronder bestellen! Je betaalt daarvoor maar € 6,00 als lid en € 7,00 als niet lid. Daar kan je je tenen niet voor in de kou laten staan.