Algemene Ledenvergadering 26 november 2020

Donderdagavond 26 november 2020 is het tijd voor de Algemene Ledenvergadering (inloop 18.45 uur, start 19.00u). De vergadering zal online plaatsvinden via Microsoft Teams en is toegankelijk via de link die je hebt ontvangen bij de uitnodigingsmail. De ALV is uitsluitend toegankelijk voor leden en donateurs en alleen leden hebben hierbij stemrecht. 

Tijdens de Algemene Ledenvergadering zal een nieuw bestuur voorgesteld, gekozen en aangesteld worden en kunnen de leden van studievereniging Hallieu inbreng geven in de vereniging. Het agendavoorstel, de notulen van de vorige ALV (die plaatsvond op 4 december 2019), het financiële overzicht van bestuursjaar 2019-2020 en de begroting voor bestuursjaar 2020-2021 zijn bijgevoegd als bijlage bij deze post. 

Om de ALV toegankelijk te houden voor alle leden door deze korter te laten duren, zouden we graag alle vragen over en opmerkingen op de bijgevoegde documenten van tevoren ontvangen via een e-mail naar hallieu@hvhl.nl. 

Ben je lid van de vereniging maar kun je niet bij de vergadering aanwezig zijn? Gelieve je dan af te melden door te mailen naar hallieu@hvhl.nl met in het onderwerp “Afmelding ALV [jouw naam]”. Mocht je ondanks je afwezigheid toch je stem willen uitbrengen voor een nieuw bestuur, dan kun je iemand machtigen. Vermeld dan in je mail wie je wilt machtigen, dan hoor je van ons hoe dit moet. 

We hopen jullie allemaal te mogen ontvangen op donderdag 26 november om 19.00 uur. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.