Weekendje weg met Hallieu

Stop de persen, want Hallieu gaat op avontuur. Op vrijdag 12 mei tot en met zondag 14 mei gaan wij op een avontuurlijk weekendje weg! En niet zomaar een weekendje weg want Hallieu gaat internationaal, namelijk de Ardennen! Dit weekend gaan wij mooie herinneringen maken en als echte avonturiers de Ardennen verkennen. Het progamma houden wij nog even geheim maar beloofd spectaculair te worden.

Wij willen graag leuke activiteiten organiseren en hopen geld te besparen door met eigen vervoer naar de Ardennen te reizen. Dat betekent dat wij nog mensen nodig hebben die hun auto tot beschikking hebben om een aantal personen mee te nemen. Daarom vragen wij jullie om hulp. Helaas gaan wij om deze reden voorrang geven aan mensen die een auto beschikbaar hebben. (Benzine kosten worden betaald door Hallieu)

Er kunnen in totaal 30 mensen mee, dus wees er op tijd bij! Zodra wij vol zitten, kom je op de wachtlijst terecht. De kosten zullen rond de €50 tot €65 bedragen. Niet-leden betalen 10 euro meer. Let op: er wordt voorrang gegeven op leden.

Let op: Wij zitten op 30 mensen! Dit betekent dat als je je aanmeld, je op de reservelijst komt! Doe dit vooral, want uit ervaring blijkt dat er altijd wel mensen afvallen!

Ben jij lid van Hallieu(vereist)

Ben jij 18+?(vereist)

Heb jij een auto beschikbaar voor het weekend en kan jij daarmee het weekend helpen met het vervoer?(vereist)

Ik ga akkoord met de betaling van rond de 60 euro (lid) of 10 euro duurder (geen lid). Mits je voor 28 april afmeld en geen vervanging kan vinden krijg je 50% van dit bedrag terug, na 28 april zal je het volledige bedrag moeten betalen(vereist)

Ik ga ermee akkoord dat er foto's worden gemaakt tijdens het weekend die gebruikt mogen worden voor de socials van studievereniging Hallieu.(vereist)

Ik ga ermee akkoord dat Studievereniging Hallieu tijdens het weekend niet aansprakelijk is voor ongevallen, diefstal en eventuele extra kosten (hiervoor kun je eventueel een reisverzekering afsluiten)(vereist)

Er wordt van iedereen verwacht dat je helpt met opruimen gedurende het gehele weekend. Voorafgaand aan het weekend zal hier meer informatie over komen. Iedereen wordt na het aanmelden in een groepsapp geplaatst waar meer informatie gedeeld wordt. Sybren Brouwer (+31 6 37385591), Frank van der Kooij (+31 6 30481801), Jules Römkes (+31 6 20372337), Noëlle Schippers (+31 6 16454556) zijn de vertrouwingspersonen en organisatoren van het weekend. Bij eventuele vragen kun je altijd bij een van hen terecht.

Door je informatie in te dienen, geef je ons toestemming om je een e-mail of whatsapp bericht te sturen en deze data op te slaan. De door jou ingevulde data zal niet door derde worden gebruikt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.