Weekendje weg met Hallieu

Van vrijdag 19 april tot en met zondag 21 april gaan wij met Hallieu een weekendje weg naar de Achterhoek!! Verwacht non-stop gezelligheid, onvergetelijke momenten en een lading aan verrassingen! We hebben verschillende activiteiten georganiseerd met een enthousiaste commissie die echt niet meer kan wachten.

Voor het weekendje weg zullen we met eigen vervoer naar de locatie rijden. Dit betekent dat wij nog mensen nodig hebben die een auto tot hun beschikking hebben om een aantal personen mee te nemen. Daarom vragen wij jullie hulp, daardoor zullen mensen met een auto tot hun beschikking voorrang krijgen als we nog niet genoeg auto’s hebben.

Er kunnen 30 mensen mee, dus wees op tijd met aanmelden! Zodra wij vol zitten, kom je op de wachtlijst terecht. Er wordt voorrang gegeven aan Hallieu leden. De kosten zullen €50,- bedragen. Niet-leden betalen €10,- meer.

Ben je lid van Hallieu?(vereist)

Ben je 18+?(vereist)

Heb je hoogtevrees?(vereist)

Heb jij een auto beschikbaar voor het weekend en kan jij daarmee het weekend helpen met het vervoer?(vereist)

Ik ga akkoord met de betaling van rond de €50 euro (lid) of €60 euro (geen lid). Mits je voor 5 april afmeld krijg je 50% van dit bedrag terug, na 5 april zal je geen geld terug krijgen.(vereist)

Ik ga ermee akkoord dat er foto's worden gemaakt tijdens het weekend die gebruikt mogen worden voor de socials van studievereniging Hallieu.(vereist)

Ik ga ermee akkoord dat Studievereniging Hallieu tijdens het weekend niet aansprakelijk is voor ongevallen, diefstal en eventuele extra kosten (hiervoor kun je eventueel een reisverzekering afsluiten)(vereist)

Er wordt van iedereen verwacht dat je helpt met opruimen gedurende het gehele weekend. Voorafgaand aan het weekend zal hier meer informatie over komen. Iedereen wordt na het aanmelden in een groepsapp geplaatst waar meer informatie gedeeld wordt. Foeke Venema (+31 6 37453079), Jasper Timmer (+31 6 57900472), Chaïn Suselbeek (+31 6 48172471), Meike Besseling (+31 6 81106338) zijn de vertrouwenspersonen en organisatoren van het weekend. Bij eventuele vragen kun je altijd bij een van hen terecht.

Door je informatie in te dienen, geef je ons toestemming om je een e-mail of Whatsapp bericht te sturen en deze data op te slaan. De door jou ingevulde data zal niet door derde worden gebruikt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.