Iedere drie weken geeft de redactie van ‘t Blaadje een aantal tips om jouw leven een stukje duurzamer te maken. Ditmaal delen wij een vegetarisch zomerrecept met jullie.
(bijna) Iedereen houdt van pizza, dus heeft de redactie een simpel pizzarecept met een twist uitgeprobeerd. Het is een super makkelijk en snel recept die je naar je eigen smaak kan aanpassen. Ik heb het originele recept voor vegetarische naan pizza gebruikt. Voor het originele recept klik hier.
Het duurde ongeveer 15 minuten om de naan pizza’s te maken. Eerst moet de oven voorverwarmd worden op 180 – 200 graden en daarna is het tijd om alle ingrediënten op de naanbroden te doen. Ik heb het originele recept gevolgd en er dus tomatensaus, cherrytomaatjes, courgette, geraspte kaas en rucola op gedaan. Twee naan pizza’s per persoon is voldoende voor avondeten, maar je zou de pizza’s ook in stukjes kunnen snijden en als borrelhapje kunnen serveren! Zie de foto hieronder voor het resultaat.