Lezing: Waddenvereniging met studievereniging Medusa

Het is nu bijna niet meer voor te stellen, maar vijftig jaar geleden waren er vergevorderde plannen om grote delen van de Waddenzee in te polderen. Mede dankzij het sterke verzet van de Waddenvereniging werd dat voorkomen. Sinds 2009 staat de Waddenzee als enige natuurgebied in Nederland op de UNESCO werelderfgoedlijst. De Waddenzee wordt nu wereldwijd erkend als uniek natuurgebied waarvan het van groot belang wordt geacht om het te behouden. De unieke waarden van de Waddenzee zijn het oorspronkelijke landschap, de oneindige dynamiek en de zeldzame rijkdom.

Ben jij nieuwsgierig(er) geworden naar de Waddenzee en de Waddenvereniging? Zet woensdag 21 maart 2018 dan in je agenda, want Renate de Backere van de Waddenvereniging komt om 16:00 een lezing geven en die mag jij als lid van Hallieu of Medusa gratis bijwonen. Verder is iedereen welkom, maar als niet-lid kost de lezing je een kleine bijdrage van €2,-

Het lokaal wordt later bekend gemaakt, maar geef alvast aan op het Facebook evenement of je komt (als je Facebook hebt) want dan kunnen we rekening houden met de grootte van het lokaal!

Aanmelden via Facebook kan hier:
https://www.facebook.com/events/395735847520560/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.