Lezing biodiversiteitsherstel op NS stations

The Hallieu queen is coming back!!

Daimy is vorig jaar afgestudeerd bij Milieukunde en was in haar studietijd een zeer actief lid binnen Hallieu. Nu werkt ze als ecoloog bij de NS en komt ze graag over haar werk vertellen!

Op 30 mei komt Daimy Jansen om 15:00 een lezing geven over haar werk als ecoloog bij NS Stations, een groot bedrijf met zo’n 400 stations en veel grond waarop kansen liggen. Maar er zijn ook veel factoren waarmee rekening moet worden gehouden, zoals de snelle doorstroom van reizigers, winkels, horeca en veiligheid. Hoe zorg je voor biodiversiteitsherstel in zo’n drukke omgeving, waar veel regels aan verbonden zijn? Wat is mogelijk en wat niet? Welke wetten en richtlijnen zorgen ervoor dat we juist wel willen inzetten op biodiversiteitsherstel? Daimy gaat graag met jullie in gesprek om samen te brainstormen over mogelijkheden voor herstel, met goede praktijkvoorbeelden die nu al worden toegepast maar ook met oplossingen waarmee jullie komen. Ik ben benieuwd naar jouw ideeën en wellicht is dat wel de oplossing die we zochten en kunnen we het komende jaren daadwerkelijk gaan uitvoeren. Hoe gaaf zou dat zijn! Ik zie jullie graag dan.

Lokaal waar de lezing zal worden gehouden volgt!

Ik ga ermee akkoord dat er foto's worden gemaakt die gebruikt mogen worden voor de socials van studievereniging Hallieu?(vereist)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.