Jaarafsluiting Lustrum reünie editie

Van 8 tot 9 juli zal eindelijk weer een jaarafsluiting plaatsvinden. Dit zal niet zomaar een jaarafsluiting zijn, maar een echte lustrum editie Reünie! Dit betekent dat zowel afgestudeerden, docenten als actieve studenten hierbij aanwezig kunnen zijn! Dit is hét moment om even bij te komen van een heftig (school)jaar en eindelijk even goed bij te kletsen. Tijdens deze jaarafsluiting zullen we gaan genieten van een BBQ en is het daarnaast ook mogelijk om te blijven kamperen. Je kan je aanmelden voor de BBQ en de overnachting of alleen de BBQ (als je niet kunt blijven slapen). Wees er snel bij want op=op! Er kunnen max 30 mensen blijven kamperen!

Inschrijvingen zijn gesloten! De camping is helemaal vol, meer dan 30 is echt helaas niet toegestaan en de mensen op de wachtlijst gaan voor. Er kan niet meer worden aangemeld, bij eventuele vragen kun je terecht bij Daimy Jansen (0648629633)

De locaties zijn (vlakbij Harlingen Haven treinstation):

Locatie camping: Westerzeedijk 45, 8862 PK Harlingen (Camping de Zeehoeve)

Locatie BBQ: Westerzeedijk 2, 8862 PK Harlingen (Strandpaviljoen ‘t Zilt)

De kosten zijn voor het kamperen en de BBQ tussen de 15 en 20 euro. Voor alleen de BBQ zijn de kosten tussen de 10 en de 15 euro.

Ben je lid of donateur van Hallieu? (vereist)

Ben je student, oud student, donateur, sponsor of docent?(vereist)

Ben je alleen aanwezig bij de BBQ of bij zowel de BBQ als het kamperen(vereist)

Er wordt van iedereen verwacht dat je verantwoordelijk om gaat met elkaars spullen en met alcohol (onder de 18 niet toegestaan). Tijdens de jaarafsluiting helpen we elkaar met opruimen van de BBQ locatie en de camping zodat we samen een erg leuke tijd gaan hebben! De camping hanteert huisregels die jullie tegen die tijd ontvangen. De overige informatie en kosten zullen voorafgaand aan het jaarafsluiting worden gedeeld doormiddel van een e-mail. Mochten er vragen zijn kun je hiervoor Daimy Jansen (06 48629633) bereiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.