Huidig bestuur

Van links naar rechts: Steijn Groothof, Maxime Hendriks, Luuk Spies & Yvar Snoek

Voorzitter

Steijn Groothof

Mijn naam is Steijn Groothof, ik mag dit jaar de zeer uitdagende en leerzame taak van voorzitter op gaan pakken. Ik ben 2e jaars student milieukunde en heb de specialisatie toegepaste ecologie gekozen. Als voorzitter zorg ik ervoor dat alles in de juiste banen geleid wordt, dus dat iedereen bijvoorbeeld zijn of haar mening kwijt kan. Uiteindelijk ben ik als voorzitter ook de eindverantwoordelijke. Ik ben ook heel blij met mijn mede bestuursgenoten en dat we er met zijn allen een leuk jaar van mogen maken.

Penningmeester

Yvar Snoek

“Mijn naam is Yvar Snoek, ik ben tweede jaar milieukunde student. Naast mijn studie werk ik bij de Welkoop. Binnen het bestuur van Hallieu vervul ik de rol van penningmeester. Als penningmeester ben ik verantwoordelijk voor het beheer van de financiële activiteiten van de studievereniging, waaronder het aanvragen en verdelen van subsidies over de verschillende commissies. Dit wordt overzichtelijk weergegeven door het opstellen van een begroting aan het begin van het schooljaar. Daarnaast is mijn taak om transacties te beheren door middel van facturen op te stellen en te betalen, betaalverzoeken aan te maken en declaraties af te handelen. Bij al deze taken is een goede boekhouding essentieel. Hoewel de functie van penningmeester soms kan lijken op een tijdrovende rol met veel verantwoordelijkheid, valt de werkdruk gedurende het jaar over het algemeen erg mee. De rol als penningmeester is daarnaast zeer waardevol voor je persoonlijke ontwikkeling en je toekomstige carrière.”

Secretaris

Maxime Hendriks

“Mijn naam is Maxime Hendriks, ik doe de specialisatie Toegepaste Ecologie en zit in het 2e studiejaar. Als secretaris van de vereniging ben ik verantwoordelijk voor de leden- en donateursadministratie, het onderhouden van het mailverkeer en het schrijven van de notulen tijdens bestuursvergaderingen. Het leek mij heel erg leuk om iets voor Hallieu te doen en hoop dat wij als Hallieu er een leuk en gezellig jaar van maken. In mijn vrije tijd ben ik werkzaam bij de jongerenraad van het Wetterskip Fryslân, lees ik graag boeken, luister ik naar muziek of game ik.”

Algemeen Bestuurslid

Luuk Spies

“Mijn naam is Luuk Spies, ik ben eerstejaars milieukunde student en ik ben ook actief bij Hallieu als algemeen bestuurslid. Ik ben eigenlijk een soort reserve-persoon die over verschillende onderwerpen mee kan discussiëren, vliegende keep kan je ook wel zeggen. Ik heb hiervoor gekozen om kennis te maken met de vereniging en op deze manier leer ik niet alleen de vereniging, maar ook een hele nieuwe functie kennen. In mijn vrije tijd game ik en maak ik muziek.”